Top 5 ventilators met vernevelaar

Op zoek naar een goede ventilator met vernevelaar? Dan zit je hier goed! We zijn op zoek gegaan naar de beste ventilators met bevochtigingsfunctie en hebben hier een top 5 gemaakt. Hierbij hebben we gekeken naar de specificaties, reviews en prijs-kwaliteitsverhouding.

Progenion Ventilator Met Waternevel

Progenion Ventilator Met Waternevel

Bekijk deze ventilator bij bol.com ›

Een goede ventilator met verneveling is deze Progenion ventilator. Hij is makkelijk in elkaar te zetten en maakt niet te veel geluid. Hij is naar wens in te stellen met de drie snelheidstanden en draaifunctie. Met een diameter van 41 cm verspreidt hij met gemak een lekkere wind. Daarnaast houdt de vernevelaar de lucht vochtig, wat lekker aanvoelt en gezonder is.

Besturen doe je met het bedieningspaneel of met de meegeleverde afstandsbediening. Voor nog meer gemak zet je de timerfunctie aan, zodat hij uit zichzelf uitgaat. De reviews zijn erg te spreken over deze ventilator, met als groot pluspunt dat hij echt lekker stil is.

Type: Statiefventilator
Aantal standen: 3
Timer: Ja
Afstandsbediening: Ja
Prijs: ± € 110,-

✔️ Stil in gebruik
✔️
Handige timerfunctie

✔️ Met afstandsbediening
✔️ Gemakkelijk in elkaar te zetten


Tristar VE-5887 Mistventilator

Tristar VE-5887 Mistventilator, ventilator met vernevelaar

Bekijk deze ventilator bij bol.com ›

Of wordt het deze Tristar VE-5887 mistventilator? Een goede verneveling ventilator met drie ventilator standen voor een lekker briesje. Samen met de mistfunctie zorgt hij in de zomer voor een frisse verkoeling. Maar ook in de winter komt hij goed van pas, om de luchtvochtigheid in het huis te verhogen. Je kan de mistfunctie namelijk ook apart aanzetten.

Wat kan deze ventilator nog meer? De lucht reinigen! Met de ionisator reinigt hij de lucht. De negatieve ionen zorgen voor een fris gevoel in huis en voor een betere opname van lucht in het bloed. Je bedient hem eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening. De timer is in te stellen van 1 tot 8 uur. Met een vol waterreservoir van 1,8 liter werkt de mistfunctie ongeveer 6 uur lang.

Type: Statiefventilator
Aantal standen: 3
Timer: Ja
Afstandsbediening: Ja
Prijs: ± € 195,-

✔️ Ionisator voor schone en frisse lucht
✔️
Mistfunctie ook te gebruiken in winter

✔️ Handige timerfunctie
✔️ Met afstandsbediening


MaxxHome FT-100 Torenventilator

MaxxHome FT-100 Torenventilator,  verneveling ventilator

Bekijk deze ventilator bij bol.com ›

Mocht je liever een torenventilator willen aanschaffen, dan raden we deze MaxxHome FT-100 aan. Een praktische ventilator met koel en bevochtigingsfunctie. Hij is ongeveer 1 meter hoog en aan de bovenkant beschikt hij over een touchscreen display.

Hier kies je tussen de drie snelheden en verschillende functies (natural, sleep of normal). Je kunt hem ook bedienen met de handige afstandsbediening. Gebruik je de timer, dan schakelt hij automatisch uit. Ideaal voor de zomer, want hij zorgt voor een koelere ruimte op warme dagen.

Type: Torenventilator
Aantal standen: 3
Timer: Ja
Afstandsbediening: Ja
Prijs: ± € 120,-

✔️ Koelt, reinigt en bevochtigt de lucht
✔️
Touchscreen display

✔️ Handige timerfunctie
✔️ Met afstandsbediening


LW Mini Aircooler

LW Mini Aircooler, ventilator met vernevelaar

Bekijk deze ventilator bij bol.com ›

De LW Mini Aircooler is compact en kan je overal mee naartoe nemen. Ondanks zijn kleine formaat heeft hij nog steeds praktische functies. Hij koelt, reinigt en bevochtigt de lucht! De ventilator heeft 3 verschillende snelheden. Hij kan zelfs in de slaapkamer gebruikt worden, want hij is erg stil.

Met het klepje aan de bovenkant kan je het waterreservoir van 300 ml vullen. Tijdens gebruik kan je aan de zijkant het waterniveau bijhouden. Met een volle waterreservoir kan hij 6 tot 8 uur verkoelen. De kleine ventilator met vernevelaar is voorzien van 7 kleuren LED-verlichting. Naast koele lucht zorgt hij ook voor een gezellige sfeer.

Type: USB Ventilator
Aantal standen: 3
Timer: Nee
Afstandsbediening: Nee
Prijs: ± € 50,-

✔️ Koelt, reinigt en bevochtigt de lucht
✔️
Kan overal en altijd gebruikt worden

✔️ Verstelbare windrichting
✔️ 7 kleuren LED-verlichting


Aqua2go staande ventilator met vernevelaar

Aqua2go staande ventilator met verneveling

Bekijk deze ventilator bij bol.com ›

Als laatste hebben we nog een goede ventilator verneveling van het merk Aqua2go. Een praktische ventilator die eenvoudig in gebruik is. Geen poespas, gewoon een simpele draaiknop waar je de hoeveelheid verneveling en verkoeling mee bepaalt. Hij zorgt dan voor een koele omgevingstemperatuur zonder nat te worden.

Zoals de meeste ventilators kies je voor de draaistand of een vaste hoek. Met zijn diameter van 45 cm bereikt hij een grote oppervlakte. Het grote waterreservoir van 6 liter zorgt voor een maximale waterafgifte van 580 ml per uur. Krachtig en hierdoor ideaal voor warme ruimtes en terrassen. Hij beschikt niet over een timerfunctie en maakt wel iets meer lawaai dan de andere ventilators.

Type: Statiefventilator
Aantal standen: 3
Timer: Nee
Afstandsbediening: Nee
Prijs: ± € 200,-

✔️ Simpel in gebruik
✔️
Krachtig
, verbruik van 580 ml per uur
✔️ Groot waterreservoir