Goede luchtbevochtigers voor grote ruimtes

Zoek je een luchtbevochtiger voor in een grote ruimte? Je bent niet de enige!

Om het jou makkelijk te maken hebben we de beste luchtbevochtigers voor grote ruimtes onder elkaar gezet. Heb je bijvoorbeeld een luchtbevochtiger voor een grote ruimte zoals het kantoor nodig, dan is het van belang dat de luchtbevochtiger de grote ruimte wel aankan.

Het is belangrijk om een goede luchtbevochtiger te kopen die de ruimte aankan die je wilt bevochtigen. Als je een te grote ruimte hebt, dan kan het zijn dat de luchtvochtigheid van de ruimte te laag is. Een goede luchtvochtigheid is essentieel om gezondheidsklachten en nare luchtjes te voorkomen.

Dit is de top 6 beste luchtbevochtigers voor in een grote ruimte! Onderscheid is gemaakt tussen luchtbevochtigers voor grote ruimtes tussen 100m² en 300m², en voor de echte grote ruimtes van meer dan 300m².


Tussen 100m² en 300m²

Venta LW60T

Venta LW60T

Bekijk deze bevochtiger bij bol.com › Bekijk deze bevochtiger bij Coolblue ›

De Venta LW60T is een luchtwasser met ook koudwaterverdamper technieken die gemakkelijk grote ruimtes tot 375 m3 kan bevochtigen. Bovendien plant het merk Venta bij elke luchtbevochtiger die verkocht wordt 2 bomen, omdat hun doel is om de luchtkwaliteit zowel binnenshuis als buitenshuis te verbeteren!

De bevochtigingsgraat kan met deze luchtbevochtiger ingesteld worden van 30% tot 70%, en door de verbinding met Wi-Fi kan hij ook van afstand worden ingesteld. Deze topper, die uitgerust is met alle denkbare hightech functies, is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en wit.

Type bevochtiger: Luchtwasser
Maximale oppervlakte: 150 m²
Geluidsniveau: 21 dB
Hygrometer: Ja
Inhoud waterreservoir: 9 liter
Luchtvochtigheid instelbaar: Ja
Prijs: ± € 900,-

✔️ Inclusief speciaal pollenprogramma
✔️ Maakt weinig geluid
✔️ Onderhoudsarm
Kunststof uiterlijk


Bo Jungle B210610

Bo Jungle B210610

Bekijk deze bevochtiger bij bol.com ›

De Bo Jungle B210610 grote ruimte luchtbevochtiger, is tevens ook een grote ruimte luchtreiniger! De lucht wordt extra gezuiverd door het gebruik van de HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air), deze heeft wel onderhoudt nodig, en zal om de paar maanden vervangen moeten worden.

Door de ultrasone geluidsgolven wordt de nevel gecreëerd. Dit geluid is te hoog zijn voor mensen maar huisdieren kunnen er wel last van hebben. Daarbij is het bij deze ultrasone luchtbevochtiger ook mogelijk om aroma’s toe te voegen, voor een heerlijke atmosfeer.

Type bevochtiger: Ultrasoonbevochtiger
Maximale oppervlakte: 150 m²
Geluidsniveau: 35 dB
Hygrometer: Ja
Inhoud waterreservoir: 6 liter
Luchtvochtigheid instelbaar: Ja
Prijs: ± € 130,-

✔️ Hydrostaat aanwezig
✔️ Nachtmodus zorgt goede nachtrust
✔️ HEPA filter
Geeft ook in de nachtmodus licht


Boneco Hybride H680

Boneco H680

Bekijk deze bevochtiger bij bol.com › Bekijk deze bevochtiger bij Expert ›

Deze luxueuze Boneco luchtbevochtiger zorgt ervoor dat de lucht naast bevochtigd ook gereinigd wordt dankzij de reinigingsfunctie. Het apparaat is niet goedkoop, maar in ruil daarvoor is hij wel erg onderhoudsvriendelijk, en beschikt hij over zeven fijne automatische programma’s zodat jij er weinig omkijken naar hebt!

Daarnaast biedt dit staaltje Zwitserse kwaliteit de mogelijkheid om grote ruimtes tot 250 m3 te regelen. Daarbovenop is hij ook nog erg stil voor hetgeen wat hij kan, zo stil dat de babyfoon in de babykamer hem niet opmerkt. Mocht je hem toch willen veranderen? Dan kan dat gemakkelijk op afstand via afstandsbediening.

Type bevochtiger: Luchtwasser
Maximale oppervlakte: 100 m²
Geluidsniveau: 18 dB
Hygrometer: Ja
Inhoud waterreservoir: 10 liter
Luchtvochtigheid instelbaar: Ja
Prijs: ± € 900,-

✔️ Zeven automatische programma’s
✔️ Nauwelijks onderhoud nodig
✔️ Ionic Silver Stick waterkwaliteit

✔️ Ionisator
✔️ Koolstoffilter
De filter moet om de 12 maanden vervangen worden


Stadler Form Oskar Big

Stadler Form Oskar Big

Bekijk deze bevochtiger bij bol.com › Bekijk deze bevochtiger bij Coolblue ›

Stadler Form lucht bevochtigers staan bekend om hun strakke drie dimensionaal gevormde design, een logisch gevolg van de samenwerking met grafisch vormgever Matti Walker. De grote ruimte luchtbevochtiger Oskar is een milieuvriendelijke verdamper die energiebesparend werkt, en waarvan de filters gemaakt zijn van ecologisch materiaal

Luchtbevochtiger Oskar heeft een fijne nachtmodus, en schakelt automatisch uit als de gewenste lucht bevochtiging is bereikt dankzij zijn ingebouwde hygrostaat. Oskar is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit, en heeft bovendien een aromatherapie functie beschikbaar.

Type bevochtiger: Koudwaterverdamper
Maximale oppervlakte: 100 m²
Geluidsniveau: 46 dB
Hygrometer: Ja
Inhoud waterreservoir: 6 liter
Luchtvochtigheid instelbaar: Ja
Prijs: ± € 240,-

✔️ Vijf verschillende standen
✔️ Goede kwaliteit
✔️ Eenvoudig in gebruik

✔️ Strak design
✔️ Ook in andere formaten & goedkoper beschikbaar
Dure vervangfilters


Boven 300m²

Trotec B400

Trotec B400

Bekijk deze bevochtiger bij bol.com ›

Deze zakelijke en functionele luchtbevochtiger voor grote ruimtes werkt zoals echte Duitse apparaten horen, betrouwbaar en efficiënt. Hij regelt de luchtvochtigheid als vanzelfsprekend via ingebouwde hygrostaat. Daarnaast heeft hij een grote watertank van 34 liter die nodig is om een ruimte tot 360 m² te reguleren.

Schone lucht is het resultaat doordat lucht via een verdampingsvlies voorzien van een roterende bevochtingingstrommel draaiend in een waterbed wordt gezogen. Gezien het feit wat een krachtige synchroonmotor er gebruikt wordt is het geluid dat hij produceert verrassend zacht.

Type bevochtiger: Koudwaterverdamper
Maximale oppervlakte: 360 m²
Geluidsniveau: 42 dB
Hygrometer: Ja
Inhoud waterreservoir: 43 liter
Luchtvochtigheid instelbaar: Ja
Prijs: ± € 330,-

✔️ Eenvoudig te verplaatsen dankzij wieltjes
✔️ Betrouwbaar in gebruik
✔️ Automatische luchtbevochtiging
Geen hygrometer

Geen nachtmodus


Trotec B500

Trotec B500

Bekijk deze bevochtiger bij bol.com ›

De Trotec B500 is de Lamborghini onder de grote ruimte luchtbevochtigers. Deze professionele op afstand bestuurbare bevochtiger heeft alles wat iemand kan wensen in een luchtbevochtiger. Kalkafzettingen of condensvorming, of eventuele overbevochtiging is onmogelijk met deze machine!

Reinigen, filteren dit elektrische kunstwerk doet alles bijna geruisloos. De krachtige ventilators zijn te bedienen in vier verschillende standen, maar ook als je juist niets wilt doen zal deze kwaliteitsmonster alles uitermate nauwkeurig vanzelf regelen. Het enige nadeel? Hij is een beetje prijzig.

Type bevochtiger: Koudwaterverdamper
Maximale oppervlakte: 420 m²
Geluidsniveau: 32 dB
Hygrometer: Ja
Inhoud waterreservoir: 50 liter
Luchtvochtigheid instelbaar: Ja
Prijs: ± € 3500,-

✔️ Geschikt tot ruimtes van 1050 m3
✔️ Grondige luchtbevochtiging
✔️ Draadloos sensorsysteem
✔️ Accuraat zelfdiagnose systeem

Vrij prijzig