De beste stille ventilators voor in de slaapkamer

Een heerlijk zacht windje terwijl je in slaap valt. Een goede manier om toch in slaap te komen in de zomermaanden met warme nachten. Veel ventilators maken een behoorlijk lawaai, wat het moeilijk maakt om in slaap te komen. Maar dat is verleden tijd! Tegenwoordig zijn er goede, stille ventilators op de markt. Geen idee welke je moet kiezen? Hier hebben we de beste stille slaapkamer ventilators voor je op een rij gezet.

Duux Whisper Ventilator Wit DXCF03

Duux Whisper Ventilator Wit DXCF03, stille slaapkamer ventilator

Bekijk deze ventilator bij bol.com › Bekijk deze ventilator bij Coolblule ›

De Duux Whisper is een ventilator van hoge kwaliteit. Zoals zijn naam al zegt is hij uiterst stil, slechts 13 decibel. Hij beschikt over maar liefst 26 verschillende windsnelheden. Door het gebruik van dubbele ventilatorbladen is hij een stuk krachtiger dan normale ventilatoren. Het bereik van deze windstroom is ongeveer 15 meter. Je verkoelt hier dus gemakkelijk de hele slaapkamer mee.

Naast de verschillende standen kan je hem ook in hoogte naar wens instellen, van 76 tot 95 cm. Hij kan niet alleen van links naar rechts draaien, maar ook van onder naar boven. Val je in slaap? Door de handige timer in te stellen stopt de stille ventilator automatisch. Daarnaast kan je hem eenvoudig bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.

Type: Statiefventilator
Aantal standen: 26 windsnelheden
Timer: Ja
Afstandsbediening: Ja
Prijs: ± € 110,-

✔️ Stil in gebruik
✔️ Dubbele ventilatorbladen
✔️
Handige timerfunctie

✔️ Met afstandsbediening
✔️ Maar liefst 26 windsnelheden


Clean Air Optima® CA-406B

Clean Air Optima® CA-406B

Bekijk deze ventilator bij bol.com › Bekijk deze ventilator bij Expert ›

De Clean Air Optima CA-406B is geen traditionele ventilator, want hij heeft geen ventilatorbladen. Deze stille slaapkamer ventilator is voorzien van een geavanceerd ventilatorsysteem met verticale motor. Deze is ingebouwd in het slanke torenmodel. Verder beschikt hij over een stoffilter voor een schonere lucht in de kamer.

Hij heeft 3 verschillende standen, van een dynamische luchtstroom van 7 meter per seconde tot een zachte, verkoelende palmbries dankzij de grote horizontale draaihoek van 90°. Het bovenste gedeelte van de ventilator heeft zelfs een draaihoek van 360°. Je kunt hem instellen met het bedieningspaneel aan de voorkant of met de meegeleverde infrarood afstandsbediening.

Type: Torenventilator
Aantal standen: 3
Timer: Ja
Afstandsbediening: Ja
Prijs: ± € 170,-

✔️ Ventilatorsysteem met verticale motor
✔️ Grote draaihoek

✔️ Stoffilter voor een schonere lucht
✔️
Handige timerfunctie

✔️ Met afstandsbediening


AirKing – Statiefventilator met extra stille stand

AirKing - Statiefventilator met extra stille stand, stille slaapkamer ventilator

Bekijk deze ventilator bij bol.com ›

Ook het merk AirKing heeft een stille ventilator voor in de slaapkamer op de markt gebracht. Een goede ventilator die zichzelf bewezen heeft, want hij heeft meer dan 200 positieve reviews. In de reviews is ook vaak te lezen dat hij weinig geluid maakt. Hij is in hoogte verstelbaar van 115 tot 135 cm. De ventilator bladen zijn 40 cm groot.

Aan de voorkant heeft hij een mooi display waar je één van de 5 standen uitkiest. Daarnaast kan je hem ook besturen met de handige afstandsbediening. Uiteraard beschikt hij over een timer zodat je gewoon kan gaan slapen, en hij vanzelf na 1, 2, 4 of 8 uur zal uitschakelen.

Type: Statiefventilator
Aantal standen: 5
Timer: Ja
Afstandsbediening: Ja
Prijs: ± € 75,-

✔️ Stil in gebruik
✔️ Positieve reviews
✔️ Handige timerfunctie
✔️ Met afstandsbediening


Honeywell HT900E

Honeywell HT900E

Bekijk deze ventilator bij bol.com ›

Op zoek naar een kleine ventilator voor in de slaapkamer? Dan is deze Honeywell ventilator wellicht iets voor jou. Het is een ventilator die je op de vloer zet, maar ook aan de muur gemonteerd kan worden. Het apparaat heeft de afmetingen 14,5 cm diep, 26 cm breed en 28 cm hoog.

Wat maakt hem speciaal? Hij is 25% stiller dan vergelijkbare ventilatoren. Dit komt dankzij zijn geavanceerde technologie om op een rustige en efficiënte manier de omgeving te koelen. Toch zorgt hij voor heerlijke verkoeling op de zomerdagen met het TurboForce vermogen. Je kunt hem ook gebruiken als lucht circulatiepomp voor energiebesparing. De stille slaapkamer ventilator is voorzien van 3 standen en een maximale luchtstroom van 740 m3/uur.

Type: Vloerventilator
Aantal standen: 3
Timer: Nee
Afstandsbediening: Nee
Prijs: ± € 30,-

✔️ Kan aan muur gemonteerd worden
✔️ 25% stiller dan vergelijkbare ventilatoren
✔️ TurboForce vermogen
✔️ Lage prijs

Geen timer


Dynter. AV211

Dynter. AV211, stille ventilator

Bekijk deze ventilator bij bol.com ›

Toch liever een staande ventilator dan kan deze Dynter ventilator je ook de ideale verkoeling geven deze zomer. Met de drie verschillende standen kies je zelf de gewenste stand, van fluisterstille verkoeling op de slaapkamer tot krachtige verkoeling van grotere ruimtes. Hij is 83 centimeter hoog en gemaakt van kwalitatief goede materialen, zodat hij jaren lang meegaat.

De geruisloze ventilator is voorzien van digitaal display, waar je instellingen eenvoudig kunt aanpassen. Liever bedienen vanaf de bank of het bed? Dan kan ook met de meegeleverde afstandsbediening. De reviews zijn zeer te spreken over deze stille Dynter ventilator.

Type: Statiefventilator
Aantal standen: 3
Timer: Ja
Afstandsbediening: Ja
Prijs: ± € 70,-

✔️ Uniek design
✔️ Positieve reviews
✔️ Handige timerfunctie
✔️ Met afstandsbediening


Northwall Mini USB Ventilator

Northwall Mini USB Ventilator, slaapkamer ventilator

Bekijk deze ventilator bij bol.com ›

Heb je een klein budget, of ben je op zoek naar een kleine slaapkamer ventilator? Dan is Northwall Mini USB ventilator zeer geschikt! Hij is lekker compact en weegt slechts 300 gram. Je neemt hem overal gemakkelijk mee naartoe.

Je gebruikt hem met een USB kabel, dit kan vanaf een oplader of computer. Daarnaast is hij super simpel in gebruik, hij heeft slechts 2 standen. De richting van de wind kan je aanpassen door de kantelbare kop naar wens af te stellen. Zwart een saaie kleur? Deze leuke USB ventilator is ook verkrijgbaar in het blauw of roze.

Type: Tafelventilator
Aantal standen: 2
Timer: Nee
Afstandsbediening: Nee
Prijs: ± € 30,-

✔️ Compacte USB ventilator
✔️
Makkelijk mee te nemen

✔️ In het zwart, groen of roze
✔️ Lage prijs